Ημερολόγια 2016Textbox Section

Εσείς πως θα «παίξετε» το 2016;


Ζητήστε μας να σας δείξουμε τη νέα μας συλλογή από ημερολόγια γραφείου με ομαδικά παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά! Βάλτε το δικό σας λογότυπο και «παίξτε» στα γραφεία των πελατών ή των συνεργατών σας όλο το χρόνο!

 

Για το 2016, έχουμε τη συνταγή της επιτυχίας σας!


Αλλά και εκπληκτικές συνταγές από την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα πρωτότυπο ημερολόγιο γραφείου. Φέτος, κάντε δώρο στους πελάτες και τους συνεργάτες ένα ημερολόγιο συνταγών με το λογότυπό σας και αφήστε τους με μια γλυκιά γεύση όλο το χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Φέτος, ένα δώρο της φύσης για τους πελάτες σας!


Tα νέα μας ημερολόγια γραφείου με γνωστά και άγνωστα βότανα από όλη την Ελλάδα φέρνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στα γραφεία των πελατών και των συνεργατών σας! Έτσι θα σας θυμούνται όλο το χρόνο και ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χρήσιμες ιδιότητές τους!

 

Εσείς τι πλάνα έχετε για το 2016;


Τα μηνιαία πλανογράμματα και οι ατζέντες (ημερήσιες ή εβδομαδιαίες) είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για σας και την ομάδα σας. Ζητήστε να δείτε σήμερα τις προτάσεις μας και εφοδιάστε, για την καινούρια χρονιά που φτάνει, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γραφείο. Βάλτε το δικό σας λογότυπο για να τους θυμίζετε πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη οργάνωση και για τη δική τους επιχείρηση!

Οργανωθείτε, λοιπόν, και επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες!

 
 

Πνευματικά δικαιώματα © 2015 Λυχνία. Διασφάλιση κάθε δικαιώματος.

Δημιουργήθηκε από την DLY Πληροφορική

 
 
 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×