Κάθε μέρα, νέες ιδέες παίρνουν ζωή.

Συσκευασία

Κουτιά ● Ετικέτες ● Συσκευασίες προώθησης ● Τσάντες ● Χαρτιά περιτυλίγματος

Κάποια πράγματα κρίνονται από το περιτύλιγμα. Δε χρειάζεται να σας πείσουμε για τη δύναμη που έχει η συσκευασία σας στα μάτια και το μυαλό του καταναλωτή. Στη ΛΥΧΝΙΑ μπορούμε να σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζονται τα προϊόντα σας για να πάρουν τη θέση που τους αξίζει.

 Έντυπα

Έντυπα ● Κατάλογοι ● Κουπόνια ● Εφημερίδες ● Newsletters ● Περιοδικά ● Βιβλία

Tα έντυπά σας είναι η συμπυκνωμένη μορφή της εικόνας της εταιρείας και των προϊόντων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε αμέτρητες διαφορετικές διαστάσεις, μεγέθη, σχήματα, τύπους χαρτιού, τεχνικές εκτύπωσης και τελειοποίησης, εκείνα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες για να είστε πάντα σε επαφή με το κοινό σας.

Προωθητικό Υλικό (POP)

Αφίσες ● Καρτολίνες ● Δείκτες ραφιού ● Stands δαπέδου και πάγκου ● Πανώ ● BannersMobiles

H επιχείρησή σας χρειάζεται προβολή. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για σας προωθητικά υλικά σε όποιο σχήμα διάσταση και τύπο εσείς επιθυμείτε που βοηθούν τα προϊόντα σας να ξεχωρίσουν στο σημείο πώλησης.

Εταιρικά-Προωθητικά δώρα

Ατζέντες ● Ημερολόγια ● PostitXάρτες

Βοηθήστε τους πελάτες σας να σας έχουν κάθε μέρα στο μυαλό τους, προσφέροντάς του όμορφα και πρακτικά δώρα που θα θέλουν να κρατήσουν όλο το χρόνο.

Ειδικές Κατασκευές

Δειγματολόγια ● Ειδικές εκδόσεις ● Θήκες CD

Όποια κι αν είναι η ιδέα σας ή ανάγκη σας στη ΛΥΧΝΙΑ μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ειδικά για σας λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.