• Κάθε μέρα, νέες ιδέες παίρνουν ζωή

Εγκαταστάσεις-Εξοπλισμός 

Κάθε μέρα νέες ιδέες έρχονται στην πόρτα μας…
…και τις υποδεχόμαστε με τον ίδιο ενθουσιασμό σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, που εφαρμόζει αυστηρά συστήματα διαχείρισης ποιότητας, εφοδιασμένη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο εξοπλισμό σχεδιασμού, διαφημιστικής φωτογραφίας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, τελειοποίησης και επανδρωμένη με έμπειρη ομάδα στελεχών.

 

Θέλουμε να ενισχύουμε την αξιοπιστία μας με αποδείξεις κάθε μέρα…
…έτσι εφαρμόζουμε με συνέπεια συστήματα διαχείρισης ποιότητας με διεθνή πρότυπα σε όλα τα στάδια των εργασιών μας (ISO 9001:2008) και πιστοποιούμε τις γνώσεις μας για κάθε νέα τεχνολογία που χρησιμοποιούμε από επίσημους φορείς.
Χρησιμοποιώντας, επιπλέον, εξειδικευμένες εφαρμογές διαχείρισης και παρακολούθησης όλων των σταδίων παραγωγής και των διαδικασιών μας, καταφέρνουμε και κάνουμε πράξη όλα όσα σας υποσχόμαστε. Ειδικά σχεδιασμένα για τη ΛΥΧΝΙΑ Management Information Systems (Prinect Business Manager- Heidelberg) και πλατφόρμες παρακολούθησης και διαχείρισης διαδικασιών ενεργοποιούνται κάθε μέρα, κάθε στιγμή ώστε να απολαμβάνετε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε.
Το ανθρώπινο δυναμικό της Λυχνία παρακολουθεί τακτικά εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που αφορούν Colour Management, Print Ready,Process Calibration κ.α., καθώς και εκπαιδεύσεις Management, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών, ώστε να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις που συντελούνται στους επιμέρους σχετικούς κλάδους και να σας προσφέρουν το καλύτερο και πιο σύγχρονο αποτέλεσμα κάθε στιγμή.

 

Η Λυχνία σε αριθμούς 

42 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και εμπειρίας
100%

4.000 τ.μ. ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
100%

360.000 τμχ. έντυπα εκτυπώνονται ανά ώρα
100%

30.000
100%

2.500 σχεδιασμοί εντύπων το χρόνο
100%

150.000€ «πράσινες επενδύσεις» την τελευταία 4ετία
100%

800 ενεργοί πελάτες τον τελευταίο χρόνο
100%

5,7 εκ.€ κύκλος εργασιών για το 2014
100%

 

Διασφάλιση Ποιότητας 

Πράσινος Προσανατολισμός 

Στη ΛΥΧΝΙΑ φροντίζουμε το περιβάλλον κάθε μέρα
Η ΛΥΧΝΙΑ είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με «πράσινο προσανατολισμό». Σημασία έχει για μας όχι μόνο τι παράγουμε αλλά και πώς το παράγουμε. Έτσι, φροντίζουμε απόλυτα τη σωστή διαχείριση των χημικών που χρησιμοποιούμε, ανακυκλώνουμε τα υλικά που δε χρειαζόμαστε πια (χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό) αλλά και χρησιμοποιούμε φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής ενέργειας, ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τη λειτουργία μας.

 

Λυχνία εν δράσει 

Στη Λυχνία πιστεύουμε ότι όλοι αποτελούμε μέρος ενός συνόλου και οφείλουμε να συνεισφέρουμε αυτό που μας αναλογεί, ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες. Για μας η δημιουργικότητα, η καινοτομία και ο σεβασμός είναι έννοιες που δε μπορούν να συμβαδίσουν η μία χωρίς την άλλη.
Η ΛΥΧΝΙΑ συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις, υποστηρίζοντας ενεργά αρχές και αξίες που συντελούν στην υγιή ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής όλων μας. Συνεισφέρουμε τόσο με υποστήριξη σε Μη Κυβερνητικούς, Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, αλλά και με ενεργή συμμετοχή και εθελοντική εργασία του ανθρώπινου δυναμικού μας για κοινωφελείς σκοπούς.

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2015 Λυχνία. Διασφάλιση κάθε δικαιώματος.!
Δημιουργήθηκε από την DLY Πληροφορική

 
 
 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×