Το Μέλλον της πολυτελούς Συσκευασίας! – LuxePack ’17 Monaco

Posted · Add Comment

Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αντικείμενα που δεν τραβούν την προσοχή, σε εκπληκτικά bestsellers;

Πώς μπορείτε να επηρεάσετε τον αγοραστή για να επιλέξει το “ένα” από εκατοντάδες χιλιάδες παραλλαγές ενός προϊόντος στα ράφια των καταστημάτων; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, αλλά και σε πολλά ακόμη, δόθηκαν στο show LuxePack, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου στο φόρουμ Grimaldi του Μονακό.

Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από την έναρξη της πρώτης διεθνούς έκθεσης. 30 χρόνια από τότε που τα κύρια μυστικά του μάρκετινγκ άρχισαν να ανακαλύπτονται από το κοινό από παντού στον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σαγκάη. Αυτή τη φορά η έκθεση συγκέντρωσε περισσότερους από 470 παγκόσμιους παραγωγούς πρωτότυπων συσκευασιών πολυτελείας, των οποίων οι υπηρεσίες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από εκατοντάδες κορυφαίες εταιρείες όπως η Nestle, η LVMH, η L’Oréal και παρουσίασαν καινοτομίες στον κλάδο, δείχνοντας την κατεύθυνση του Luxury Packaging για το μέλλον.

Παρουσίαση κομψού 3-D σχεδίου διακοσμημένο σε μέταλλο στην LuxePack έκθεση.

 

Η φουτουριστική πρόταση στην Πολυτελής Συσκευασία με οθόνη αφής, θέτει νέους στόχους για το μέλλον!

Πηγή: Luxe Pack Monaco

Δαντελωτά ημιδιαφανή σχέδια σε χαρτί και δέρμα, συσκευασίες που “λάμπουν” με τη χρήση LED, interactive κουτιά που  επικοινωνούν μέσω οθονών με τους πελάτες έδωσαν το παρών αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως, παρόλο που περιτριγυριζόμαστε από sites, apps και smartphones που μας οδηγούν σε όλο και πιο paperless επικοινωνία, οι  premium μάρκες εξακολουθούν να επενδύουν στη «χειροπιαστή» εμπειρία που προσφέρει μια πολυτελής χάρτινη συσκευασία.

Αυτή η «χειροπιαστή» εμπειρία που προσφέρουν οι λύσεις πολυτελούς συσκευασίας είναι και αυτή που μετατρέπεται σε στρατηγικό πλεονέκτημα της κάθε μάρκας έναντι του ανταγωνισμού.

Υπάρχουν 10 σημεία που μπορούν να ενισχύσουν την εικόνα του προϊόντος σας και να το κάνουν να ξεχωρίσει μέσω της πολυτελούς συσκευασίας.  Τα συνοψίσαμε για σας στην παρουσίαση του προέδρου της Λυχνία Α.Ε. κ. Κώστα Βγόντζα  που ακολουθεί,  όπως αυτή παρουσιάστηκε στη διήμερη εκδήλωση Pack & Label Days 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi. Στη ΛΥΧΝΙΑ μπορούμε να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε για σας τη «χειροπιαστή» εμπειρία που θα ενισχύσει την εικόνα των προϊόντων σας με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Comments are closed.

 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×