Από την εκτύπωση, στο Marketing με οδηγό την Canon

Posted · Add Comment
Canon_Feb24

Με βασικό μέλημα την εξέλιξη των επιχειρήσεων παροχής εκτυπώσεων σε ολοκληρωμένες επιχειρήσεις ηλεκτρονικών υπηρεσιών marketing, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Canon Ελλάδας και συνεργάτες, διοργάνωσαν στις 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ειδική κλειστή εκδήλωση με καλεσμένους ομιλητές της Canon από την Ευρώπη που έχουν αναλάβει και εκτελούν το φιλόδοξο σχέδιο. Η Canon, για την υλοποίηση του παραπάνω σχεδίου, οργανώνει και υλοποιεί ήδη ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και καταγραφής αρχικά, και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών των εκτυπωτικών εταιρειών που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

Εκπρόσωποι της Canon που επισκέφτηκαν τη χώρα μας, αναφερόμενοι στις ανάγκες των πελατών των εκτυπωτικών εταιρειών σήμερα (print buyers), δηλώνουν ότι οι περισσότεροι επιθυμούν παραπάνω από μία υπηρεσίες και κανάλια επικοινωνίας για να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους. Υπηρεσίες που συνοδεύουν αλλά και αρκετές φόρες πρωταγωνιστούν και ζητούνται από τους πελάτες που αναγνωρίζουν την ανάγκη της ενίσχυσης της διαδικτυακής τους “ταυτότητας”, είναι: social media marketing, mail campaign marketing καθώς και search engine optimizations.

Οι γρήγορες εξελίξεις, καθώς και η εξάπλωση του διαδικτύου, σε συνδυασμό με την οικειότητα των νέων επιχειρηματιών με την τεχνολογία, έχουν δημιουργήσει καινούργιες ανάγκες και έχουν κάνει αισθητή την ύπαρξη προσφερόμενης υποστήριξης στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Σε συνδυασμό με την επί χρονών τεχνογνωσία σε διαφημιστικούς τρόπους έντυπης επικοινωνίας, δημιουργείται μία ευκαιρία για τις μεγάλες εκτυπωτικές επιχειρήσεις, να είναι αυτές που θα μεταφέρουν το διαφημιστικό μήνυμα των πελατών on-line αλλά και offline.

Το σχέδιο της Canon είναι να ενισχύσει όσο μπορεί στη μετεξέλιξη των τυπογράφων σε ολοκληρωμένες επιχειρήσεις Marketing οι οποίες, ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές εκτυπώσεις θα προσφέρουν στους πελάτες τους και ολοκληρωμένες υπηρεσίες on-line και offline Marketing. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Canon, το 50% εκείνων που αποφάσισαν να μπουν στο πρόγραμμα αυτό, το ακολούθησαν και επενδύουν στον εμπλουτισμό των διαδικτυακών υπηρεσιών τους.

Source: gaonline.gr

Comments are closed.

 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×