Αγάπη για την εκτύπωση. Για πάντα.

Textbox Section
Textbox Section

Τι είναι και τι πρεσβεύει το σήμα FSC®;

FSC® (Forest Stewardship Council®-Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών)

Είναι ένας παγκόσμιος, μη κυβερνητικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 για να επιβλέπει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών, προστατεύοντας όχι μόνο τα δάση του πλανήτη αλλά και των κοινοτήτων των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από αυτά.

Μπορεί να έχετε ήδη παρατηρήσει το λογότυπό τους σε πολλά προϊόντα, από το χαρτί που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, μέχρι τις προμήθειες για την εταιρεία σας. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να συνεχίσετε να το αναζητάτε σε προϊόντα που αγοράζετε και προέρχονται από τα δάση και να δώσετε έμπρακτα την βοήθειά σας για τον πλανήτη μας, γενόμενοι εσείς και η εταιρεία σας, κομμάτι της αλυσίδας για το μέλλον.

Textbox Section

Textbox Section

Γιατί να εκτυπώσω σε FSC® χαρτί;


Τα δασικά προϊόντα που προέρχονται από πιστοποιημένα FSC® δάση πρέπει να αναπτύσσονται και η διαχείριση και συγκομιδή τους γίνονται με τρόπο που είναι καλός για τον βιότοπο και τη μελλοντική ανάπτυξη του δάσους.
Όλοι οι τοπικοί, περιφερειακοί και παγκόσμιοι νόμοι πρέπει να τηρούνται, τόσο στη συγκομιδή όσο και στη μεταφορά προϊόντων FSC®, με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον των αυτοχθόνων πληθυσμών.
Τα FSC® πιστοποιημένα δάση οφείλουν να απασχολούν τοπικό εργατικό δυναμικό, με αξιοπρεπή μισθό για να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους.
Οι ιδιοκτήτες FSC® πιστοποιημένων δασών οφείλουν να υποστηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στην ανάπτυξη των σχολείων.
Τα δάση θα είναι εδώ για τις επόμενες γενιές να τα απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν.
Το FSC® είναι το μόνο σύστημα πιστοποίησης ξυλείας που εγκρίθηκε από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των WWF, Greenpeace και The Woodland Trust.
Βοηθάει εσάς και την επιχείρησή σας να προσεγγίσει καταναλωτές που εκτιμούν τις εταιρείες που δεσμεύονται σε πράσινες πρακτικές, ενισχύοντας την επιθυμία τους να συμμετάσχουν και αυτοί έμπρακτα στη στήριξη της βιωσιμότητας της βιοποικιλότητας μέσω των αγορών τους.
Το λογότυπο FSC® είναι ευρέως σεβαστό και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως το πρότυπο για την υπεύθυνη διαχείριση των δασών. Αυτό αντανακλάται στο εμπορικό σήμα σας.
Textbox Section
Textbox Section

The Tree Calculator!


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, πόσα δέντρα χρειάζονται για την εκτύπωση σας;


Δείτε μέσα από τον ειδικό μετατροπέα μας,
πόσα δέντρα μπορείτε να σώσετε, επιλέγοντας FSC® προϊόντα!

Ύψος Εντύπου (cm):

Πλάτος Εντύπου (cm):

Βάρος Χαρτιού (gr/m2):

Αριθμός φύλλων ανά έντυπο:

Ποσότητα εντύπων:


 
Textbox Section

Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×