Όπως κάθε χρόνο, τηρήσαμε το έθιμο και κόψαμε την πίτα μας για το 2018!

Posted · Add Comment

Στη ΛΥΧΝΙΑ η κοπή της πίτας είναι ένα έθιμο που τηρούμε με ευλάβεια κάθε χρόνο. Είναι μια ημέρα που μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί μακριά από τη δουλειά και το άγχος της καθημερινότητας να τα πούμε, να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να συζητήσουμε τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά και φυσικά να περάσουμε καλά όλοι μαζί!

Φέτος, η ημέρα αυτή ήταν ξεχωριστή και λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές αφού ξεκινήσαμε τη μέρα μας με μια επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου είχαμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στις αίθουσες του Μουσείου, να θαυμάσουμε από κοντά κορυφαία δημιουργήματα του πολιτισμού μας και να γεμίσουμε συναισθήματα γυρίζοντας πίσω στο χρόνο.

Η μέρα μας συνεχίστηκε στα στενά της Πλάκας με συντροφιά την ελληνική κουζίνα, όπου κάναμε και τον απολογισμό μας για το 2017. Το 2017 ήταν μια ομολογουμένως, πολύ γεμάτη και δημιουργική χρονιά για τη ΛΥΧΝΙΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας ενισχύσαμε και ισχυροποιήσαμε τη θέση μας στον τομέα των Γραφικών Τεχνών με νέες δραστηριότητες όπως η Large Format Ψηφιακή Εκτύπωση αλλά και πιστοποιήσεις, όπως η FSC, που αντανακλά την διαρκή μας δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη. Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι συζητήσεις για τα πλάνα και τα σχέδιά μας για το 2018 τα οποία και εγκαινιάσαμε με την κοπή της πίτας μας και με το φλουρί να πέφτει σε 2 τυχερούς!

Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε με μια ευχή: να περάσουμε κι αυτή τη χρονιά με υγεία, επιτυχίες και όμορφες στιγμές, όλοι μαζί!

 

 

Comments are closed.

 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×