Μιλήστε ελεύθερα!

Posted · Add Comment

Στη ΛΥΧΝΙΑ, είμαστε πάντοτε πρόθυμοι και ανοιχτοί να ακούμε από εσάς, τους συνεργάτες μας,   νέες ιδέες, προτάσεις, παραινέσεις, υποδείξεις, παράπονα και οτιδήποτε πιστεύετε ότι προάγει την συνεργασία μας.

Στόχος μας ήταν και είναι πάντα η ενίσχυση της ανοιχτής, ειλικρινούς επικοινωνίας και της εποικοδομητικής κριτικής σε όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, έτσι εγκαινιάσαμε έναν επιπλέον τρόπο επικοινωνίας.

Από σήμερα, λοιπόν, όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της ΛΥΧΝΙΑ έχουν το πλεονέκτημα να πουν και ανώνυμα τη γνώμη τους και να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις χρησιμοποιώντας το παράθυρο «Μιλήστε ελεύθερα» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του site μας.

Μέσα από αυτό το παράθυρο, χωρίς να ζητείται όνομα, e-mail, τηλέφωνο ή όποιο άλλο στοιχείο, σας δίνεται η δυνατότητα να γράψετε αυτό που επιθυμείτε και να φτάσει ανώνυμα απευθείας στην διοίκηση.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το νέο εργαλείο επικοινωνίας να σας δώσει ένα ακόμα βήμα να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας για τη μεταξύ μας συνεργασία και να ενισχύσει τις βάσεις μιας ειλικρινούς και εποικοδομητικής αλληλεπίδρασης.

Comments are closed.

 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×