Σοκολάτες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Posted · Add Comment

Ποιος  μπορεί  να αντέξει τέτοιο πειρασμό;

 

Εμείς πάντως δεν αντισταθήκαμε καθόλου στις λαχταριστές σοκολατένιες δημιουργίες του Μουσείου Μανιταριών. Η νέα σειρά από σοκολάτες με άγρια μανιτάρια δεν αποτελούν μόνο μια λαχταριστή λιχουδιά για απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και μια σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Τα άγρια μανιτάρια «αγκαλιάστηκαν» αρμονικά με σοκολάτα γάλακτος και υγείας και συνδυάστηκαν περίτεχνα με υλικά όπως το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τα εσπεριδοειδή, το σουσάμι, το δενδρολίβανο, το άνθος αλατιού, το σαφράν και την κάνναβη.

Οι συσκευασίες που σχεδιάσαμε στη ΛΥΧΝΙΑ για αυτές τις υπέροχες σοκολάτες έχουν στόχο τόσο να διαφυλάξουν αυτό το εξαιρετικό προϊόν με την υπέροχη υφή όσο και να επικοινωνήσουν αυτό το μοναδικό συνδυασμό συστατικών ακολουθώντας την ξεχωριστή ταυτότητα του Μουσείου Μανιταριών.

Το δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα δώσαμε στην παιδική σοκολάτα του  μουσείου Μανιταριών με τα 2D σοκολατένια μανιτάρια, ζωγραφίζοντας στο χέρι χαρακτηριστικές εικόνες από τα Μετέωρα, τον τόπο του Μουσείου Μανιταριών.

Chocolate lovers μην παραλείψετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την τόσο ελληνική gourmet εκδοχή της αγαπημένης σοκολάτας και να τις δοκιμάσετε Link

Comments are closed.

 
 
Ζήτηση Προσφοράς
×
Request a Quote
×
Στείλτε μας το μήνυμα σας
×
Send us your message
×
Υποβολή Βιογραφικού
Upload
×
Υποβολή Βιογραφικού

Upload

×
Θέλω να γίνω συνεργάτης!
×
Μιλήστε μας ελεύθερα
×