Τα βραβεία μάς πάνε κουτί!

Για 2η φορά
3 νέες
διακρίσεις!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LUXURY

1o βραβείο για το Luxury Promo Box Apivita Beesentials oils

Η σειρά της Αpivita Beesential Oils, δεν είναι τίποτα λιγότερο από την πεμπτουσία της φύσης τέλεια σχεδιασμένη με μελισσοκομικά προϊόντα και αιθέρια έλαια. Το Luxury Promo Box που θα φιλοξενούσε το Έλαιο Προσώπου και την Κρέμα Προσώπου Ημέρας έπρεπε να αποτελεί τόσο την έκφραση του ιδιαίτερου χαρακτήρα και των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων αλλά και να επικοινωνεί επάξια τα Brand Values.

Για την εξαιρετική αυτή σειρά «κλειδώσαμε» όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα σε μια συσκευασία «όστρακο» με σχήμα κηρήθρας που παραπέμπει στα βασικά συστατικά. Tα δύο προϊόντα τοποθετήθηκαν σε «βάθρο» για να αναδειχτεί η τεχνολογική τους υπεροχή.

Project Team

Σχεδιασμός
Design: Πηγή Πανούση
Concept: Κώστας Στεργίου
Project Manager:
Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παραγωγή
Εκτύπωση: Πύρρος Ζάρκα
Χειροποίητη Mετεκτύπωση:
Σάκης Παπαμαργαρίτης
Νεφέλη Κολυφέτη
Μαγνητικό Kλείσιμο:
Δημήτρης Μάρκου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NEW PACKAGING MACHINERY

2o βραβείο για τα Trade Gift Boxes Dimello

Μια σειρά Trade Gift Boxes που να αποπνέει Ιταλική φινέτσα και να συνδυάζει την τέχνη με την καινοτομία ήταν το κεντρικό ζητούμενο της Illy για τον καφέ Dimello.
Μία σειρά πολυτελών Rigid συσκευασιών με βάση και ανεξάρτητο σκέπασμα (βάση-καπάκι) επιστρατεύοντας τη νέα τεχνολογία Sharp Εdges , ήταν η ιδανική απάντηση στα ζητούμενα της εταιρείας και στις ανάγκες του brand.
Οι συσκευασίες με τις αψεγάδιαστες γωνίες 90° και τις «καθαρές γραμμές» κατασκευάστηκαν με την τεχνολογία Sharp edges αποκτώντας γοητευτική υφή και μοναδικά εκλεπτυσμένο φινίρισμα
Project Team

Σχεδιασμός
Design: Σωτήρης Καπλάνης
Project Manager: Χρήστος Καραντώνης

Παραγωγή
Εκτύπωση: Χρήστος Ρογδάκης
Rigid Box Machine Master: Λευτέρης Ξανθόπουλος
Grooving: Φώτης Τζανάκος
Κοπή: Χουσέιν Σαμπίρ
Πλαστικοποίηση: Στέφανος Τζιαφίλκος
Quality Control: Στάθης Μυστακίδης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STRUCTURAL DESIGN INNOVATION

3o βραβείο για τo KORRES Recycle Lab bins

Οι πρωτοποριακοί και πλήρως ανακυκλώσιμοι κάδοι, σημαντικό «εργαλείο» του προγράμματος Korres Recycle Lab του πρώτου ολοκληρωμένου σχεδίου ανακύκλωσης, έχουν τοποθετηθεί στα φαρμακεία.
Φτιαγμένοι εξ‘ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά, με στιβαρή κατασκευή και τρία διαφορετικά ανακλινόμενα συρτάρια, ένα για κάθε υλικό (πλαστικό, χαρτί, γυαλί), “προσκαλούν” τους πελάτες να ανακυκλώσουν τις άδειες καλλυντικές συσκευασίες.
Τόσο η επιλογή του υλικού όσο και ο σχεδιασμός τους έγιναν με στόχο την ενισχυμένη αντοχή και διάρκεια στη συχνή χρήση. Η κάθε πλευρά του ραφιού είναι φτιαγμένη για να αντέχει στη συχνή χρήση και εργονομικά σχεδιασμένη για να μπορεί να γίνεται εύκολα η τοποθέτηση και η αλλαγή του σάκου περισυλλογής των αντικειμένων ανακύκλωσης.

Project Team

Σχεδιασμός
Structure Solutions Design:
Αργυρώ Καρκαζή
Γιάννης Καζαντζόγλου
Project Manager:
Κατερίνα Κυριακοπούλου
Project Coordinator:
Ελίνα Περατζάκη

Παραγωγή
Ειδική Ξύλινη Κατασκευή:
Κώστας Κεφάλας
Laminating Specialist:
Ανδρέας Μαρινάκης
Τεχνικός Στάτζα: Γιώργος Αστήθας