3 κορυφαίες διακρίσεις στα Packaging Innovation Awards 2019 για τη ΛΥΧΝΙΑ!

 

Η εταιρεία μας πέτυχε μια σημαντική διάκριση στα Packaging Innovation Awards 2019 (θεσμός που επιβραβεύει την καινοτομία στον σχεδιασμό της συσκευασίας και συσκευασίες με πρωτοποριακό design, υψηλή χρηστικότητα και απόλυτη προστασία) και απέσπασε 3 σημαντικά βραβεία:

  • 1o βραβείο-GOLD για τη συσκευασία Thesauri Caviar (Κατηγορία Luxury)

Η συσκευασία Thesauri Caviar φιλοξενεί ένα υψηλής αξίας  προϊόν και ταυτόχρονα διατηρεί τη μεταλλική συσκευασία που περιέχει το χαβιάρι σε θερμοκρασία κατάλληλη για τη μεταφορά του. Οι αξίες του προϊόντος αναδεικνύονται  μέσα από τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και οι ανάγκες του προϊόντος ικανοποιούνται από το λεπτομερή και εργονομικό σχεδιασμό της συσκευασίας.

  • 1o βραβείο-GOLD για το Trade Promo Kit της  ORBIT -Mars Hellas (Κατηγορία Limited & Special Edition Products)

Η MARS HELLAS, με τις  τσίχλες Orbit και 5 Gum,  μας έβαλε την ιδέα πως μπορούν  να περνούν απολαυστικά οι  ώρες που περνάμε μέσα σε ένα αυτοκίνητο, κολλημένοι στην κίνηση.

Φτιάξαμε γι’ αυτό το κατάλληλο «όχημα» με  επιβάτες  και πρωταγωνιστές τις τσίχλες Orbit και 5 Gum για να προωθήσουμε αυτή την ιδέα.  Το Promo Kit πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από την  πιστή εικαστική απεικόνιση ενός “jeep”  που φιλοξενεί τις εν λόγω μάρκες  και  μοιάζει με πραγματικό παιχνίδι. Είναι ένα 3D αυτοκίνητο από χαρτί με ανάγλυφες ρόδες, μάσκα, ρεζέρβα, που σε προσκαλεί να παίξεις μαζί του!

  • 2o βραβείο-SILVER για το VIP Press Box του Alcatel SHINE LITE (Κατηγορία Packaging of Products Launched in a New International Market) 

Το VIP Press Box για το Alcatel SHINE LITE δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για  το προϊόν συνδυάζοντας ιδανικά την απλότητα με την πολυτέλεια. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών και η άρτια εκτέλεση στην κατασκευή δημιουργούν  ένα minimal και ταυτόχρονα classy αποτέλεσμα. Το αρμονικό πάντρεμα διαφορετικών υλικών όπως:  χαρτόνι, χαρτί, καθρέφτης Plexiglas και οι διαφορετικές τεχνικές  που επιστρατεύτηκαν για την υλοποίηση του κουτιού, δημιουργούν εντυπωσιακό Unboxing Experience που ξυπνά τις αισθήσεις. Ταυτόχρονα, υπηρετούνται  με συνέπεια οι αξίες του προϊόντος και η πλατφόρμα επικοινωνίας του.

 

Τέτοιες διακρίσεις μας κάνουν υπερήφανους καθώς επιβραβεύουν την πίστη μας στις καλές ιδέες, την επιμονή μας στην καινοτομία και τη διαρκή αναζήτηση του νέου και πρωτοποριακού, και αποτελούν τη δικαίωση του στόχου μας για ποιοτική και αποτελεσματική εργασία προς τους πελάτες μας.