To Summer Nostos Festival (SNFestival) ήρθε αυτόν τον Ιούνιο, προτείνοντας έναν νόστο, μια ομαδική ‘επιστροφή’ σε όλα όσα σημαίνει για τον καθένα μας η άφιξη του καλοκαιριού, με μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου.
Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF) και βρήκε ιδανικό χώρο φιλοξενίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), επιστρέφοντας έτσι, μια φορά τον χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε το ΙΣΝ για όλον τον κόσμο.
To SNFestival 2017 μας προσκάλεσε να ταξιδέψουμε πίσω στα καλοκαίρια που αγαπήσαμε, και με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι, να κάνουμε και αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό! Πάνω από 400 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και συντελεστές συνεργάστηκαν δημιουργικά και πρόσφεραν περισσότερες από 75 εκδηλώσεις, σε 5 σκηνές και πολλούς άλλους χώρους στο ΚΠΙΣΝ. Μουσική, χορός, αθλητισμός, συζητήσεις, τέχνες και αρχιτεκτονική συναντήθηκαν σε μια εβδομάδα από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και επιπλέον δράσεις, όπως προβολές, ξεναγήσεις και μαγικά δρώμενα, δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό φάσμα στο οποίο υπάρχει κάτι για τον καθένα.
Εμείς στην Λυχνία Α.Ε., σε συνεργασία με την ΚΑΛΟΥΠΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ Α.Ε. είμαστε περήφανοι που για μία ακόμη φορά αναλάβαμε, κατασκευάσαμε και εκτυπώσαμε, τα έντυπα του event, τις σημάνσεις καθώς και τα Banners σε όλο το μήκος της εκδήλωσης!
Δείτε περισσότερα: